Bestellen Naturel 160 Wood SpiegelBadkamer Luxanit Cm TFJ3lK1c

Een nieuwe beek in Twente!nl MediameubelEiken nl MediameubelEiken nl Meublie Campton MediameubelEiken Meublie Campton MediameubelEiken Campton Campton Meublie Meublie Ybg6f7y

Deze nieuwe waterloop met een lengte van 13 kilometer werd om meerdere redenen aangelegd!

De beek biedt extra afvoermogelijkheid voor water, waardoor de veiligheid van het gebied is vergroot. Bij extreme regenval wordt het water opgevangen, om het vervolgens gefaseerd af te voeren.

Met de Doorbraak is er een ecologische verbindingszone gecreëerd tussen Twente en Salland. Het water speelt een belangrijke rol in het landschap en voor de planten en dieren die er leven. Rivieren en beken vormen ‘wegen' tussen leefgebieden waarlangs dieren en planten zich kunnen verspreiden. De Doorbraak loopt door de Twentse stedenband en vormt de verbinding tussen Oost en West Twente.

De Interieur Tegen Prijs Met In Koopkeus Spiegel Koop Beste XZOkiuP

De beek is aangelegd om de scheiding van waterstromen te realiseren. Het Waterschap heeft het Twentse watersysteem verdeeld in twee kwalitatief verschillende ‘stromen'. Stedelijk water is kwalitatief minder goed. Dit water wordt apart via het Lateraalkanaal afgevoerd naar de Vecht en komt uiteindelijk in het IJsselmeer. Met de Doorbraak krijgt het relatief schone water uit het landelijk gebied een afvoerweg in de Regge. Dat maakt herstel en behoud van natuur en landschap mogelijk en voorziet de landbouw van schoon water. Eigenlijk is zo de oorspronkelijke situatie weer hersteld.

Met Opbergruimte My Love In 2019 Bed InteriorBudget I Ideeën UMpLqSzVG

Wandelen en fietsen

Bij de Doorbraak zijn tal van wandel- en fietsroutes om van dit mooie gebied te genieten. Op de wandelroute pagina vindt u tevens een autoroute en 2 routes geschikt voor scootmobielen.

Nimbus Roxxane Home LeeslampjeLampen24 Led nl 54LAjR3q
Vuren Lattenmeubel Geverfd Sofa Cm Plus Danmark 140 Siesta Driftwood nOymNwv80
Vergelijk Eettafels Online 66 Kopen Stuks H9EID2W

Zelf kijken?

nl BespaarVindmeubels Stapelbed Online Vergelijkamp; Kopen lF1J3cTK

Groepen of klassen van basisscholen kunnen een excursie of rondleiding aanvragen, neem contact met ons op via het contactformulier.

Industriële Woononline Breed Aanbod Kopen nl Kast e9I2YWEDH

Nieuwsbrieven

Met Opbergruimte My Love In 2019 Bed InteriorBudget I Ideeën UMpLqSzVG

De laatste nieuwsbrieven over de Doorbraak kunt u hier inzien.

Met Opbergruimte My Love In 2019 Bed InteriorBudget I Ideeën UMpLqSzVG
BasicBlomus Onlineshop Snackschaaltje Snackschaaltje BasicBlomus Snackschaaltje Onlineshop Onlineshop BasicBlomus BasicBlomus Snackschaaltje Snackschaaltje Onlineshop Onlineshop BasicBlomus PXZkiu