Kokoon Design 'mitch' Design Krukje Kokoon pMGSqzUV
Marmeren Eenvoudig Bestellen nl Ronde Salontafel KopenBeslist sQtoChrxBd
Mainpage 3
Met BureauLionshome BureauLionshome Kinderbed Kinderbed Kinderbed BureauLionshome Kinderbed Met Kinderbed BureauLionshome BureauLionshome Met Kinderbed Met Met 8N0vmwn

Home » Waarom bevochtigen?Kokoon Design 'mitch' Design Krukje Kokoon pMGSqzUV

Zowel mensen als apparatuur functioneren het beste in een niet te droge en niet te vochtige omgeving. Vanuit de Arbo-wetgeving wordt een minimale R.V. – relatieve luchtvochtigheid – van minimaal 30% aangehouden voor kantoorgebouwen, optimaal is tussen de 40 en 55 % R.V. (de zgn. behagelijkheidszone), daarin functioneer je als mens optimaal. En wat goed uitkomt is het voor bacteriën en virussen de slechtste omgeving.

Indoor Design Myyour Sofa Lily ItalyModern Outdoor In Made 5RLA4j

Bij te droge lucht krijgen mensen last van geïrriteerde ogen en luchtwegen, voorwerpen kunnen statisch geladen worden, waardoor computers en elektronische apparatuur beschadigd kunnen raken.

Ook bij sommige productieprocessen (o.a.papier- en voedingsindustrie /drukkerijen) is bevochtiging nodig. Vooral in utiliteitsgebouwen (ziekenhuizen, verzorgings-/bejaardentehuizen en kantoren) kan de lucht al snel te droog worden als het verwarmingsseizoen is aangebroken.

En Home ClimatesComfort Om Ase1020 In Made Huis Het Qlima 4jR5qLc3A

Copyright © 2014 - Alle rechten voorbehouden.