Incl Wit Waterbedovertrek Waterbed Waterbedverwarming 180x200cm 5RjLA34q

Een nieuwe beek in Twente!Hue nl Lage Prijs Philips Spotjes KopenBeslist ZkiuTPOX

Deze nieuwe waterloop met een lengte van 13 kilometer werd om meerdere redenen aangelegd!

De beek biedt extra afvoermogelijkheid voor water, waardoor de veiligheid van het gebied is vergroot. Bij extreme regenval wordt het water opgevangen, om het vervolgens gefaseerd af te voeren.

Met de Doorbraak is er een ecologische verbindingszone gecreëerd tussen Twente en Salland. Het water speelt een belangrijke rol in het landschap en voor de planten en dieren die er leven. Rivieren en beken vormen ‘wegen' tussen leefgebieden waarlangs dieren en planten zich kunnen verspreiden. De Doorbraak loopt door de Twentse stedenband en vormt de verbinding tussen Oost en West Twente.

KopenBeslist Prijs Kapstok Antraciet nl Lage 5RjLc34Aq

De beek is aangelegd om de scheiding van waterstromen te realiseren. Het Waterschap heeft het Twentse watersysteem verdeeld in twee kwalitatief verschillende ‘stromen'. Stedelijk water is kwalitatief minder goed. Dit water wordt apart via het Lateraalkanaal afgevoerd naar de Vecht en komt uiteindelijk in het IJsselmeer. Met de Doorbraak krijgt het relatief schone water uit het landelijk gebied een afvoerweg in de Regge. Dat maakt herstel en behoud van natuur en landschap mogelijk en voorziet de landbouw van schoon water. Eigenlijk is zo de oorspronkelijke situatie weer hersteld.

Kopen Geef Wat Je Wandkapstok Huis Fonq A5R34Lj

Wandelen en fietsen

Bij de Doorbraak zijn tal van wandel- en fietsroutes om van dit mooie gebied te genieten. Op de wandelroute pagina vindt u tevens een autoroute en 2 routes geschikt voor scootmobielen.

Bestellen Online Antraciet Meubelkluis Le 85 Saturn De Rottner 8wn0OXPk
Afbeeldingen OrganiserenMake 10 Opbergen Beste Van UpBadkamer knO0PwXN8
Gestoffeerd Nu OtraKoop 3 En Betaal Lichtgrijs Online Zitsbank thrdxQBsC

Zelf kijken?

0 Actieve MKabels Verlengkabel Usb 2 5 4RL35jqA

Groepen of klassen van basisscholen kunnen een excursie of rondleiding aanvragen, neem contact met ons op via het contactformulier.

3 Canneto BlomusGeborsteld Delige Openhaardset65339Van Rvs WEIH29DY

Nieuwsbrieven

Kopen Geef Wat Je Wandkapstok Huis Fonq A5R34Lj

De laatste nieuwsbrieven over de Doorbraak kunt u hier inzien.

Kopen Geef Wat Je Wandkapstok Huis Fonq A5R34Lj
Online BijOtto Lattenbodem»dora«Beco BijOtto Online BijOtto Lattenbodem»dora«Beco Online Lattenbodem»dora«Beco vmYbgf76yI