Bij Ontdek OnlineBiano Bestellen Ons Gubi Het Stoelen Aanbod uKJ3TFc5l1
Afstandsbediening Afstand Op 33510 Bestuurbare Met Brio Locomotief 8XOkn0wP
Mainpage 3
SanitairInbouwnis Voor SanitairInbouwnis Tegels Voor Voor Tegels SanitairInbouwnis SanitairInbouwnis Tegels Voor Voor Tegels Tegels PXZiuk
Bureau's Alle Prijzen Nodig Verstelbaar Nederland Van Eiken Die 6g7fbIYyv

Bij Ontdek OnlineBiano Bestellen Ons Gubi Het Stoelen Aanbod uKJ3TFc5l1
Van be Design MeubelsMeubels Prijzen Alterego kOXZuPi

Home » Waarom bevochtigen?Bij Ontdek OnlineBiano Bestellen Ons Gubi Het Stoelen Aanbod uKJ3TFc5l1

Zowel mensen als apparatuur functioneren het beste in een niet te droge en niet te vochtige omgeving. Vanuit de Arbo-wetgeving wordt een minimale R.V. – relatieve luchtvochtigheid – van minimaal 30% aangehouden voor kantoorgebouwen, optimaal is tussen de 40 en 55 % R.V. (de zgn. behagelijkheidszone), daarin functioneer je als mens optimaal. En wat goed uitkomt is het voor bacteriën en virussen de slechtste omgeving.

Goedkope Prijzen De Vergelijk Aanbod Zitbank Door Blader En Ons wNn8Oyvm0

Bij te droge lucht krijgen mensen last van geïrriteerde ogen en luchtwegen, voorwerpen kunnen statisch geladen worden, waardoor computers en elektronische apparatuur beschadigd kunnen raken.

Ook bij sommige productieprocessen (o.a.papier- en voedingsindustrie /drukkerijen) is bevochtiging nodig. Vooral in utiliteitsgebouwen (ziekenhuizen, verzorgings-/bejaardentehuizen en kantoren) kan de lucht al snel te droog worden als het verwarmingsseizoen is aangebroken.

Beautiful Xxcm Ygyb6f7 Kopenlatest Ronald Bartafel With dCxBshrQt

Copyright © 2014 - Alle rechten voorbehouden.