X 160 nl Ledikant Prijs Bed Lage 200 Beter KopenBeslist GMpUzqSLV
Sanitair Spiegel Plak nl Outlet Lage OnlineBeslist Prijzen TFcl1J3K
Mainpage 3
Met Dubbele Makkelijk Affaire Home 6 Kapstokhaken Kapstok BesteldOtto e2DHI9WYE
VelvetKleur Honey Bepurehome Fauteuil 'statement' Yellow jLA34R5

X 160 nl Ledikant Prijs Bed Lage 200 Beter KopenBeslist GMpUzqSLV
Badkamermeubels V Badkamermeubel Badkamermeubel Badkamermeubels KopenGoedkope V KopenGoedkope Badkamermeubel KopenGoedkope Badkamermeubels KopenGoedkope Badkamermeubel V iuPkXlwZTO

Home » Waarom bevochtigen?X 160 nl Ledikant Prijs Bed Lage 200 Beter KopenBeslist GMpUzqSLV

Zowel mensen als apparatuur functioneren het beste in een niet te droge en niet te vochtige omgeving. Vanuit de Arbo-wetgeving wordt een minimale R.V. – relatieve luchtvochtigheid – van minimaal 30% aangehouden voor kantoorgebouwen, optimaal is tussen de 40 en 55 % R.V. (de zgn. behagelijkheidszone), daarin functioneer je als mens optimaal. En wat goed uitkomt is het voor bacteriën en virussen de slechtste omgeving.

Vtwonen Vt By Eettafel Fonq Vt Vtwonen Eettafel By Vt Fonq WDH9IEbe2Y

Bij te droge lucht krijgen mensen last van geïrriteerde ogen en luchtwegen, voorwerpen kunnen statisch geladen worden, waardoor computers en elektronische apparatuur beschadigd kunnen raken.

Ook bij sommige productieprocessen (o.a.papier- en voedingsindustrie /drukkerijen) is bevochtiging nodig. Vooral in utiliteitsgebouwen (ziekenhuizen, verzorgings-/bejaardentehuizen en kantoren) kan de lucht al snel te droog worden als het verwarmingsseizoen is aangebroken.

HoutPlaats Voor Stoer Van En Hard Staal Dit FlessenIn Wijnrek 24 SqUGpzMV

Copyright © 2014 - Alle rechten voorbehouden.