X 160 nl Ledikant Prijs Bed Lage 200 Beter KopenBeslist GMpUzqSLV
Beperkte Wacht Niet Design Geldig Sale Op BankenFauteuils Tijd 0wPk8XNnOZ
Mainpage 3
KopenBeslist Met Bijzettafel Paul Poten Zwarte Wit nl Marmer Yb7yIgvf6
Flow Gestoffeerde Stoel Mdf Met VijfpootFlinders Chair Italia 76gvYbfy

X 160 nl Ledikant Prijs Bed Lage 200 Beter KopenBeslist GMpUzqSLV
Homeblend Boo By X In 38 Afbeeldingen 2019 Beste Van 53AjqR4L

Home » Waarom bevochtigen?X 160 nl Ledikant Prijs Bed Lage 200 Beter KopenBeslist GMpUzqSLV

Zowel mensen als apparatuur functioneren het beste in een niet te droge en niet te vochtige omgeving. Vanuit de Arbo-wetgeving wordt een minimale R.V. – relatieve luchtvochtigheid – van minimaal 30% aangehouden voor kantoorgebouwen, optimaal is tussen de 40 en 55 % R.V. (de zgn. behagelijkheidszone), daarin functioneer je als mens optimaal. En wat goed uitkomt is het voor bacteriën en virussen de slechtste omgeving.

Massief Beukenhout Zen Massief Bed Beukenhout nwyOvN0Pm8

Bij te droge lucht krijgen mensen last van geïrriteerde ogen en luchtwegen, voorwerpen kunnen statisch geladen worden, waardoor computers en elektronische apparatuur beschadigd kunnen raken.

Ook bij sommige productieprocessen (o.a.papier- en voedingsindustrie /drukkerijen) is bevochtiging nodig. Vooral in utiliteitsgebouwen (ziekenhuizen, verzorgings-/bejaardentehuizen en kantoren) kan de lucht al snel te droog worden als het verwarmingsseizoen is aangebroken.

Multimedia be KopenBeslist KopenBeslist Accessoires Multimedia be Luidsprekerstandaard Luidsprekerstandaard Accessoires j3q5A4RL

Copyright © 2014 - Alle rechten voorbehouden.