Koop Tube 120cm Led Oothandel Gallerij Goedkope Y67gyfb
Slagharen Meubels Slagharen Verkoophuis Tafels Tafels Verkoophuis StoelenInterieur Verkoophuis Meubels StoelenInterieur vmnw0N8O
Mainpage 3
Voor Straight Globe Drope Bonen 812 Licht Glas Kroonluchter VpSGLMUqz

Home » Waarom bevochtigen?Koop Tube 120cm Led Oothandel Gallerij Goedkope Y67gyfb

Zowel mensen als apparatuur functioneren het beste in een niet te droge en niet te vochtige omgeving. Vanuit de Arbo-wetgeving wordt een minimale R.V. – relatieve luchtvochtigheid – van minimaal 30% aangehouden voor kantoorgebouwen, optimaal is tussen de 40 en 55 % R.V. (de zgn. behagelijkheidszone), daarin functioneer je als mens optimaal. En wat goed uitkomt is het voor bacteriën en virussen de slechtste omgeving.

Salontafels Vergelijken En Shopalike nl Online Marmeren Kopen nm8N0w

Bij te droge lucht krijgen mensen last van geïrriteerde ogen en luchtwegen, voorwerpen kunnen statisch geladen worden, waardoor computers en elektronische apparatuur beschadigd kunnen raken.

Ook bij sommige productieprocessen (o.a.papier- en voedingsindustrie /drukkerijen) is bevochtiging nodig. Vooral in utiliteitsgebouwen (ziekenhuizen, verzorgings-/bejaardentehuizen en kantoren) kan de lucht al snel te droog worden als het verwarmingsseizoen is aangebroken.

75 Shop Hout Hoog Cm Fameg Gebeitst Lucia Via Barkruk Zwart PuOXTZki

Copyright © 2014 - Alle rechten voorbehouden.