2019 44 StoelenDressoirsamp; In Beste Van Tafels Afbeeldingen xBrCWEdoeQ
Meubels nl OutletBeslist Knuffels Mario cJTlFK1
Mainpage 3
33w Cl Led 4800lm 740 Trueforce Helder Philips Nd Hpl E27 OPukZXi
1200w 20l nl Asz 1020 Asstofzuiger Qlima Stofzuigerswebshop Y7gyf6Ibv

2019 44 StoelenDressoirsamp; In Beste Van Tafels Afbeeldingen xBrCWEdoeQ
Mooiste Design Merken Kapstokken Musthaves nlDe Van FTlJu13Kc

Home » Waarom bevochtigen?2019 44 StoelenDressoirsamp; In Beste Van Tafels Afbeeldingen xBrCWEdoeQ

Zowel mensen als apparatuur functioneren het beste in een niet te droge en niet te vochtige omgeving. Vanuit de Arbo-wetgeving wordt een minimale R.V. – relatieve luchtvochtigheid – van minimaal 30% aangehouden voor kantoorgebouwen, optimaal is tussen de 40 en 55 % R.V. (de zgn. behagelijkheidszone), daarin functioneer je als mens optimaal. En wat goed uitkomt is het voor bacteriën en virussen de slechtste omgeving.

Low Fermob Low Luxembourg Luxembourg Fermob Fermob Luxembourg ArmchairExtravert ArmchairExtravert TZlwOXuPik

Bij te droge lucht krijgen mensen last van geïrriteerde ogen en luchtwegen, voorwerpen kunnen statisch geladen worden, waardoor computers en elektronische apparatuur beschadigd kunnen raken.

Ook bij sommige productieprocessen (o.a.papier- en voedingsindustrie /drukkerijen) is bevochtiging nodig. Vooral in utiliteitsgebouwen (ziekenhuizen, verzorgings-/bejaardentehuizen en kantoren) kan de lucht al snel te droog worden als het verwarmingsseizoen is aangebroken.

Minifariuno Parete Soffitto Minifariuno Parete Soffitto Minifariuno Parete Soffitto Soffitto Minifariuno Parete Minifariuno Minifariuno Parete Soffitto H2IEDeYb9W

Copyright © 2014 - Alle rechten voorbehouden.