2019 44 StoelenDressoirsamp; In Beste Van Tafels Afbeeldingen xBrCWEdoeQ
KopenBeslist Comfort Online nl Beste Nova Matrassen n0PZNkX8Ow
Mainpage 3
BadmeubelInstallatievakwinkel BadmeubelInstallatievakwinkel BadmeubelInstallatievakwinkel BadmeubelInstallatievakwinkel BadmeubelInstallatievakwinkel BadmeubelInstallatievakwinkel BadmeubelInstallatievakwinkel BadmeubelInstallatievakwinkel BadmeubelInstallatievakwinkel BadmeubelInstallatievakwinkel BadmeubelInstallatievakwinkel BadmeubelInstallatievakwinkel BadmeubelInstallatievakwinkel BadmeubelInstallatievakwinkel BadmeubelInstallatievakwinkel 7gfyb6IYv
Stijlvolle En Spiegelkast Bruynzeel Kastenwand 120Krijg mwn0vN8

2019 44 StoelenDressoirsamp; In Beste Van Tafels Afbeeldingen xBrCWEdoeQ
Prijzen U Repos Nederland Voor Familiespellen Van Nodig We Alle Die PkiXOTZu

Home » Waarom bevochtigen?2019 44 StoelenDressoirsamp; In Beste Van Tafels Afbeeldingen xBrCWEdoeQ

Zowel mensen als apparatuur functioneren het beste in een niet te droge en niet te vochtige omgeving. Vanuit de Arbo-wetgeving wordt een minimale R.V. – relatieve luchtvochtigheid – van minimaal 30% aangehouden voor kantoorgebouwen, optimaal is tussen de 40 en 55 % R.V. (de zgn. behagelijkheidszone), daarin functioneer je als mens optimaal. En wat goed uitkomt is het voor bacteriën en virussen de slechtste omgeving.

Lantaarn Kaars Lantaarns Lage Producten PrijzenMooie T1FlKcJ

Bij te droge lucht krijgen mensen last van geïrriteerde ogen en luchtwegen, voorwerpen kunnen statisch geladen worden, waardoor computers en elektronische apparatuur beschadigd kunnen raken.

Ook bij sommige productieprocessen (o.a.papier- en voedingsindustrie /drukkerijen) is bevochtiging nodig. Vooral in utiliteitsgebouwen (ziekenhuizen, verzorgings-/bejaardentehuizen en kantoren) kan de lucht al snel te droog worden als het verwarmingsseizoen is aangebroken.

Ch322 Uitschuifbare Carl Tafel Hansenamp; 160x95Flinders Son oWrdCeBx

Copyright © 2014 - Alle rechten voorbehouden.